Gebr. ten Katen
Sluiten

 

 Thijs en Arnold ten Katen openen een nieuwe locatie voor Gebr. ten Katen en Studio ATK. Vader Thijs is al vele jaren bekend van Gebr. ten Katen en zoon Arnold heeft zijn eigen ontwerpstudio, Studio ATK.  Zaterdag 10 maart is iedereen vanaf 16:00 uur van harte welkom om de nieuwe studio te komen bekijken aan Leliestraat 1B te Hattem.

 

Gebr. ten Katen is bekend om de houten vloeren en houtwerk op maat. Arnold is afgestudeerd als interieurarchitect aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle. Als ontwerper heeft Arnold een fascinatie voor pure materialen. “Opgroeien met de geur van gezaagd hout en een brandend smidsvuur heeft mij gevormd als ontwerper, mijn fascinatie begint bij materialen in zijn puurste vorm en deze op een ambachtelijke manier samen te laten komen.” aldus Arnold. De samenwerking tussen Thijs en Arnold is uniek door de combinatie van technische kennis en een vrije geest. Op de nieuwe locatie beschikken de ten Katens over een hout- en metaalwerkplaats. “Dit geeft de mogelijkheid om het maakproces in eigen hand te houden” aldus de twee ondernemers.  U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van kantoor, winkel, huis enz.  alles afgestemd naar uw wens.

Kijk voor meer informatie ook op www.studioatk.nl of bel met 06-55833786 (Thijs) of 06-15577557 (Arnold). Studio ATK is tevens te vinden op Facebook en Instagram. U kunt ook altijd op afspraak langskomen.